Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν την ιδιωτική στρατιωτική εταιρία Blackwater Έλληνες για σας (ΒΙΝΤΕΟ)

-->
Σημερινό απόσπασμα από την ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε όπου ο Δ.Καζάκης αναφέρει κάποια investment reports. Ένα από αυτά προειδοποιούσε για άμεση αγορά μετοχών εταιρειών οι οποίες παρέχουν ιδιωτικούς στρατούς σε κυβερνήσεις.
Αναφερόταν ότι πρόκειται για μια νέα βιομηχανία με τζίρο 100 δις δολλάρια.H συγκεκριμένη αναφορά έδειχνε συμβόλαιο το οποίο είχε υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα για… περιπολίες από τις ομάδες αυτές,και είναι έτοιμες να αναλάβουν υπηρεσίες στις αρχές του 2013.

Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να έχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να έχει παραγγείλει τον οπλισμό.

Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται από μοτοσυκλετιστές.Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής.

Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Academi

H Ακάντεμι, πρώην ΧΕ services, πρώην Blackwater USA & Blackwater Worldwide είναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.

Η Ακάντεμι είναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” που δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Άρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτός όλων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων όπως το Grizzly APC.


ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ:http://www.ramnousia.com

Related Posts :



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε το Χριστουγεννιάτικο logo μας στις αναρτήσεις σας. http://kaneklik.blogspot.gr/.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Δημοσίευση σχολίου