Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«Γεμίσαμε ξεβρακωμένες γκόμενες» – Ξεσπά η Μαρινέλλα, για ποιες μιλάει

-->
«Σπρώχουν άφωνες που κάνουν καριέρα με στρίνγκ και playback» 
Λίγες μέρες πριν απο τις συναυλίες της με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία, η Μαρινέλλα μιλά στην Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη και ξεσπά μεταξύ άλλων για τις νέες τραγουδίστριες λέγοντας » γεμίσαμε με μπούκλες ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον και κοιλιακούς έξω»
Σας βρίσκω μετά το «πάντρεμα» σας με τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Νικολόπουλο και λίγο πριν απο αυτό με την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη. Ωραίες συνεργασίες! 
«Υπέροχες συνεργασίες! Εϊναι μεγάλο δώρο να συναντάσ στην σκηνή σπουδαίες φωνές και μεγάλους δημιουργούς, που εκτιμάς και το… πρώτη μούρη το στρινγκ! Και στο χρώμα του δέρματος μήπως τσιμπήσουν οι «πεινασμένοι». Μανούλα μου, που πας έτσι; Με το στρινγκ; Και θα κάνεις καριέρα έτσι; Αυτά σου λένε οι μάνατζερ – ο θεός να τους κάνει- να γδύνεσαι με χαρά; Είναι τρομερό. Άγονται και φέρονται απο αυτή τη νέα μάστιγα, τους τύπους μάνατζερ (γιατί οι καλοί, οι original είναι δυό – τρείς) και θα φάνε τα μούτρα τους. Όταν το καταλάβουν, όμως, θα είναι αργά…»
Δεν έχουν κάποιον να τις συμβουλεύσει; 

«Γιατί, ακούνε; Ξιπάζονται και όποιος πάει να τους μιλήσει τον αποπαίρνουν. Φτιάχνουν τις «αυλές» τους -δεν υπάρχει πιο μεγάλη παγίδα- που τις ενημερώνουν τι κάνουν οι άλλες και γίνονται καρμπόν η μια της άλλης, σε σημείοπου δεν τις ξεχωρίζεις. Εξτένσιον η μια, εξτένσιον όλες! Πας να την χαιδέψεις και σου μένει το εξτένσιον στο χέρι. Μαλλιά -μαλλιά μαλλιά, μπούκλες-μπούκλες μπούκλες. Μη γελάς! Γεμίσαμε με μπούκλες παντού…Ξε-βρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον, όπου και να κοιτάξεις. Άσε τους κοιλιακούς. Όλες έξω τους κοιλιακούς! Δείχνει η μια, δείχνει και η άλλη. Πετάει κώλο η μια πετάει και η άλλη. Δεν είμαι οπισθοδρομική, ούτε «παλιακά» Παλιά να. Ζω, όμως, στο σήμερα και θλίβομαι με όλο αυτό που γίνεται. Δειξ’το στρινγκ στον γκόμενό σου στο κρεβάτι, στην παραλία, όχι στην πίστα! Γιατί το φάλτσο, όσο στρίνγκ και να δείξεις. Το ακούει ο θεατής, δεν ξεχνιέται…»

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου