Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ιερουσαλήμ: Πλήθος κόσμου γιορτάζει την επικείμενη έλευση του παγκόσμιου ηγέτη

-->
«Έπτὰ ἡμέρας ἑορτάσεις Κυρίῳ τῷ Θεῷ σου
ἐν τῷ τόπῳ, ᾧ ἂν ἐκλέξηται Κύριος ὁ Θεός σου αὐτῷ· ἐὰν δὲ εὐλογήσῃ σε Κύριος ὁ Θεός σου ἐν πᾶσι τοῖς γενήμασί σου καὶ ἐν παντὶ ἔργῳ τῶν χειρῶν σου, καὶ ἔσῃ εὐφραινόμενος».
Αυτό αναφέρει το κεφάλαιο 16.15 στο Δευτερονόμιο και έτσι ξεκινά εβραϊκό άρθρο στο breakingisraelnews.
Την Τετάρτη, την τρίτο ενδιάμεση ημέρα της εβδομάδας διακοπών του Σουκότ, οι Kohanim, Εβραίοι της ιερατικής κάστας, ντυμένοι με τελετουργική ενδυμασία και χρησιμοποιώντας σκεύη που δημιουργήθηκαν ειδικά για την χρήση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα, όπου επιδιώκεται να «στεφθεί» ο παγκόσμιος κυβερνήτης της Νέας Τάξης, συμμετείχαν στην τρίτη ετήσια αναπαράσταση της χαρούμενης σπονδής του νερού, τελετή που κάποτε ήταν μέρος της υπηρεσίας Ναού.
Στις εποχές του Ναού, αναφέρει το άρθρο, η σπονδή του νερού γινόταν από κοινού με την έκχυση του κρασιού κατά τις τελευταίες έξι ημέρες των διακοπών Sukkot.
Ο Kohanim κατέβαινε από τον Ναό στην πηγή του Shiloach Άνοιξη στην βάση του Όρους Μοριά, γέμιζε την φιάλη με δύο πίντες νερό (μονάδα μέτρησης υγρού ή στερεού χωρητικότητας ίσης με το ένα όγδοο του γαλονιού) και επέστρεφε στον Ναό.
Στην συνέχεια ένας Kohen χύνει το νερό και ένα άλλος το κρασί σε τρύπες σε ειδικά διαμορφωμένο βωμό και έτσι λατρεύεται ο Γιαχβέ.
Αυτή την φορά το νερό από την πηγή του μπήκε σε ασημένο «φλασκί», κατασκευασμένο ειδικά για τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα, καθώς οι Εβραίοι Ραβίνοι και οι πιστοί είναι πεπεισμένοι πως η ώρα του «Μεσσία» τους πλησιάζει.
Δείτε φωτογραφίες από την «εορτή»:
1
2
3
4
5
6
7










el.gr

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου