Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θα το ξαναγράψω να το κάνεις κτήμα και κανόνα σου !

-->
Η αυτάρκεια και η αποθήκη σου πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία ώστε η νέες γενιές να μην είναι βορα στα άγρια θηρία που τους περιμένουν!

Μακάρι ποτέ να μην την χρειαστείς αλλά θα έρθει μια μέρα που οι απόγονοι σου μέσα σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας θα έχουν σωθεί από αυτή την παιδεία που σήμερα θα τους δώσεις !

Όσο δεν μπορούν να σε βγάλουν στον δρόμο την ώρα που θέλουν..όσο δεν μπορούν να σε οδηγήσουν σε ενέδρα τόσο πιο δύσκολο κάνεις το έργο της κατάκτησης της φυλής σου!

Η αυτάρκεια σε καθιστά άτρωτο στους νόμους τους και στα χαρτιά με υπογραφές που σε τυλίγουν σαν το φίδι!

Όταν δεν πεινάς δεν συναινείς , όταν δεν φοβάσαι για το αύριο δεν κάνεις κινήσεις πανικού!

Όταν έχεις να φας όταν όλοι οι άλλοι θα χτυπάνε της τζαμαρίες να της σπάσουν εσύ δεν θα κινδυνεύσεις να είσαι ένα από τα «θύματα» ενός παράπλευρου πολέμου που θέλει την Ελευθερία σου να εξαγοράζεται με στημένη κρίση !!

Δεν με νοιάζει αν όλοι οι αντινοητες της στημένης πληροφορίας του πλανήτη γη με λένε καταστροφολόγο , αν λένε ότι δημιουργώ φόβο … δεν με νοιάζει …!

Με νοιάζει ένα πράγμα μόνο ..ότι στο άγνωστο αύριο που καθημερινά αλλάζει σενάρια επίθεσης θα έχω καταφέρει μέσα από τις προτροπές μου να σώσω έστω και έναν άνθρωπο που με άκουσε και φρόντισε όσο μπορούσε να έχει άμυνα στο ξαφνικό σοκ και δέος που τόσο πολύ αγαπά αυτό το σύστημα στάνη !!

Όσο καθυστερεί να εφαρμόσει τα σχέδια της η παγκόσμια ελίτ τόσο πιο πολύ δυνατός γίνομαι μέσα μου γιατί γνωρίζω ότι συνεισέφερα στην άμυνα του ανθρωπίνου είδους με το να το κάνω να δει αλήθειες που κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει …και κατάφερα σε μεγάλο ποσοστό να οδηγήσω την συνείδηση του σημερινού ανθρώπου να θέλει να έχει … αυτάρκεια , ένωση , προστασία ..από μέχρι χτες αόρατους εχθρούς …!!

Κανε συνείδηση στην νέα γενιά να εχει αποθήκη μόνιμη σαν ενα καλό μυρμήγκι …και να είσαι σίγουρος ότι στην ιστορία την ανθρώπινη έψαξες και φρόντισες να έχεις σώσει στο μέλλον κάποιες ψυχές !!

Η σωστή αποθήκη αυτάρκειας δεν είναι χρήμα πεταμενο αφού πάντα παραμένει σαν υλικό Αγαθών , σαν αποθεματικό επένδυσης και ειναι δικό σου! Με την σωστή διαχείριση της αποθήκης σου θα δεις ότι ποτέ δεν αυξάνεις τα εξοδα διαβίωσης σου ..αντιθέτως με την μεγαλύτερη αυταρκεια σου βοηθάς και την οικονομία της οικογενείας σου!

Δεν χρησιμοποιούμε την αποθήκη μας πάρα μόνο προς την λήξη των προϊόντων της όπου τα καταναλώνουμε και αντικαθιστούμε με ευλάβεια !

Αρα η ηλιθιότητα πήρα μακαρόνια και μου έληξαν ανήκει μόνο σε πρακτορισκους του συστήματος που παρακαλάνε να σε βρουν την στιγμή της ενέδρας όχι με άμυνα αλλά με πανικό και φόβο στις κινήσεις σου!

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορώ να γίνω…μάθετε στην νέα γενιά να γίνει συνείδηση τους ότι σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας ..κινδυνεύουν αν δεν έχουν άμυνα!!!!!!!

Αφήστε της σειρήνες να προσπαθούν να τραγουδούν περί ασφάλειας και αλλαγής προς το καλύτερο..όταν μπορεί αυτό το σύστημα να σε βρει και να σε κάνει θύμα του ..θα το κάνει!!

Stranger…
ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου