Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η αστυνομία στο Ισραήλ προετοιμάζετε για τον ερχομό του Μεσσία(Αντίχριστος)!!!

-->
Η ισραηλινή Επίτροπος της αστυνομίας έκανε μια ασυνήθιστη δήλωση λέγοντας ότι οι αξιωματικοί στο Ισραήλ προετοιμάζονται για τον ερχομό του Μεσσία.

Η Roni Alsheikh αναφέρει ότι το τμήμα της προβλέπει μεγάλα πλήθη ανθρώπων όταν ο Υιός του Θεού φτάσει στουςΑγίους Τόπους.

«Όταν έρθει ο Μεσσίας, ο καθένας θα θέλει να τον προσεγγίσει, έτσι θα υπάρχει πολύ συσσωρευμένος κόσμος,» δήλωσε η Alsheikh στο Breaking News Ισραήλ. «Θα είναι ένας χρόνος που θα πρέπει να είμαστε πολύισχυροί στο σεβασμό των συναδέλφων μας.»

Δημοσίευμα από το WND.com αναφέρει:
«Σύντομα, ο Θεός πρόθυμος, θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη λειτουργία ασφαλείας που είναι απαραίτητη κατά την άφιξη του Μεσσία.»
Κορυφαίος ισραηλινός Ραβίνος ισχυρίστηκε επίσης πριν λίγα χρόνια στους Εβραίους,ότι θα πρέπει ναπροετοιμάζονται για την επικείμενη άφιξη του Μεσσία τους. Κάποια ραβίνοι υποστήριξαν επίσης ότι πριν τον ερχομότου Μεσσία, θα έχει προηγηθεί η επούλωση της παράβασης μεταξύ χριστιανών και Εβραίων.
Για τους Χριστιανούς, ο ερχομός του Μεσσία, είναι η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού.
Οι θρήσκοι Εβραίοι είναι πιο ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Μεσσία από ό, τι είναι οι Χριστιανοί ,είπε ο συγγραφέας Markell στο WND.

Οιμουσουλμάνοιείναι προκαταβολικά πιό έτοιμη για την επιστροφή του Mαχντί τους(12ος Ιμάμης) από ό, τι είναι Χριστιανοί σχετικά με τηνεπιστροφή του Ιησού. Αυτό δείχνει την οικτρή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η εκκλησία.
Ο Markell επισήμανε σε διάφορα σημεία πώς οι Εβραίοι ηγέτες ετοιμάζονται για την άφιξη του Μεσσία και τηνκατασκευή του τρίτου ναού,
Οι Σανχεντρίν έχουν παραγγείλει τις «Κόκκινες δαμαλίδες» απαιτούνται για τους τελετουργικούς σκοπούς, πουπροβάλλονται στους Αγίους Τόπους.
Η κατασκευή ενός βωμού, για τη χρήση σε υπηρεσίες θυσιών.
http://www.wnd.com/2017/01/israeli-police-preparing-for-messiah/
ΚΑΙ
http://yournewswire.com/police-israel-messiah/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΟUR NEWS WIRE KAI TO WND : Corfiatiko.blogspot.com

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου