Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί κόμπιαζε ο Τραμπ στην ομιλία για την Ιερουσαλήμ; - ΒΙΝΤΕΟ

-->
«Ο λαιμός του προέδρου είχε στεγνώσει, τίποτα περισσότερο». Με αυτή τη λακωνική δήλωση επιχείρησε ο Λευκός Οίκος να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ, στο τέλος της οποίας δυσκολευόταν να μιλήσει και "μασούσε" τις λέξεις.

Το στιγμιότυπο, που έγινε viral, τροφοδότησε ποικίλα σενάρια και σχόλια. Από την υγεία του 71χρονου Τραμπ μέχρι το αν φοράει τεχνητή οδοντοστοιχία.

«Ειλικρινά, πρόκειται για αρκετά γελοία ερωτήματα» ανάφερε η Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου.

«Έχει προγραμματίσει ένα ιατρικό τσεκ απ τον επόμενο χρόνο» συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, που θα γίνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, θα δημοσιοποιηθούν.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δώσει στη δημοσιότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντάλλασε με τον γιατρό του, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι η υγεία του υποψηφίου τότε προέδρου βρισκόταν «σε εξαιρετική κατάσταση».

Ο γιατρός του, Χάρολντ Μπορνστάιν, είχε δημοσιοποιήσει στα τέλη του 2015 μια επιστολή τεσσάρων παραγράφων όπου περιέγραφε ως εξαιρετική την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ.


Πηγή πληροφοριών: MSNBC, ΑΜΠΕ

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου